Producten


Barca Premium is een geperst droogvoer bestaand uit een uitzonderlijke goede samenstelling van alleen hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is de smakelijkheid en opname blijvend goed en de vertering uitstekend, waardoor de hond weinig en stevige ontlasting heeft. Door de hoge energetische waarde heeft Barca Premium een laag voedergebruik.Barca Premium is verkrijgbaar in vier varianten droogvoer en 6 varianten in blik:Barca Premium Adult korrel:


Deze voeding bestaat uit grotere brokken en is bedoeld voor middelgrote tot grote honden. De voeding geniet uiteraard alle voordelen zoals hierboven beschreven. Barca Premium bestaat steeds uit een ‘vaste formule’, dat wil zeggen dat altijd dezelfde ingrediënten worden gebruikt. De vetten, eiwitten, vitaminen, sporenelementen en mineralen komen door het persen niet onder hoge verhitting te staan, waardoor deze optimaal worden behouden. Barca Premium bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of vulmiddelen die geen waarde toevoegen aan het welzijn van de hond.


Barca Premium Senior korrel:


Een complete voeding uit hoogwaardige grondstoffen speciaal voor de oudere hond. Zo is het eiwit- en vetpercentage aangepast voor de Senior hond en is Glucosamine en Chondroitine toegevoegd dat helpt gezonde gewrichten in stand te houden.


Barca Premium Mini korrel:


Deze voeding is identiek aan Barca Premium, maar de brokken zijn slechts half zo groot. Deze brokken zijn dan ook bedoeld voor kleinere hondenrassen. Verder gelden uiteraard ook alle bovenstaande eigenschappen voor deze voeding.Barca Premium Puppy / Junior korrel: 


Deze voeding is bedoeld voor puppies. Door de specifieke noden van uw puppy, wordt de voeding speciaal uitgebalanceerd met de juiste hoeveelheid vitamines en sporenelementen die noodzakelijk zijn voor een goede spieropbouw en een evenwichtige opbouw van het skelet. Barca Premium Welpenvoer kan vanaf drie weken worden bijgevoerd (droge methode). Ook kan men de welpenbrokjes laten weken zodat het een papje wordt (natte methode). Zorg uiteraard ook hier steeds voor vers drinkwater.

 

Barca premium blikvoeding:


Barca blikvoeding bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, heeft een zeer hoge vleespercentage van puur vlees (min 64%) en bevat een gezonde mix van kruiden. De meeste smaken zijn granen en gluten vrij. Bovendien bestaan 4 van de 6 soorten uit 1 eiwitbron. De voeding heeft een hoge acceptatie en is geschikt voor alle rassen en leeftijden. Bovenstaande argumenten worden met een icoontje op het blik zichtbaar gemaakt voor de consument.